Over Ons

Onze Diensten

 • home_software_slide1

  DIENST

  Web


  Zowel ontwikkeling van website als webshop is voor ons gesneden koek. Met veel ervaring in diverse branches kunnen wij u een gedegen advies geven over het online ondernemen, uw doelgroep en hoe slim gebruik te maken van uw resources zodat u maximaal resultaat bereikt.

  U kunt bij ons terecht met een idee maar ook met een compleet ingerichte webshop of website. Door samen te kijken naar implementatie en usability van uw platform kunnen we processen optimaliseren en zorgen dat uw platform een verlengstuk van uw bedrijf wordt.

  Door uw online activiteit niet als visitekaartje te zien maar als een salestool zorgt u ervoor dat met minder moeite meer potentiele klanten te bereiken.


  Bekijk ons aanbod

 • home_software_slide2

  DIENST

  Design


  Design is de basis van uw on- en offline communicatie. Wat heeft het beste effect op uw doelgroep en hoe brengt u de boodschap het beste en snelste over? Op deze vragen zoeken we samen een antwoord. Wij helpen u graag met het realiseren van uw bedrijfsidentiteit. Of het nu gaat om het creëren van een nieuwe huisstijl of het ontwerpen van een nieuwe banner, wij denken graag met u mee.


  Start nu

 • home_software_slide3

  DIENST

  Print


  Drukwerk bestellen kan iedereen! Deze uitspraak horen wij geregeld voorbij komen. Het antwoord ligt echter iets gecompliceerder dan op het eerste oog gedacht wordt. Wij vinden drukwerk meer dan papier, karton of plastic. Het maken van een doeltreffend ontwerp en de keuze voor de juiste materialen en afwerkingen zijn van essentieel belang voor het behalen van het gewenste effect.

  Als sparring-partner verplaatsen wij ons in uw bedrijf om een zo goed mogelijk advies te bieden.


  Bekijk aanbod

 • home_software_slide1

  DIENST

  Concepts


  U heeft een fantastisch idee, althans hier gaat u vanuit. Het kan echter heel verfrissend en ophelderend zijn om uw idee te spiegelen bij iemand anders. Graag denken wij met u mee bij het opzetten of uitbreiden van uw bedrijf. Door ons op te stellen als kritische sparring-partner zetten we u aan het denken waardoor u tot nieuwe inzichten en ideeën komt.

  Het ontwikkelen van een concept, schrijven van een investment pitch of een digitale voorproef van uw concept vallen onder de mogelijkheden waarin wij u kunnen ondersteunen. Wij komen graag met u in contact om de sparren en te brainstormen.


  Neem contact op

Interesse of een vraag?

U kunt vrijblijvend contact opnemen, om samen te inzicht te krijgen in hoe wij u van dienst kunnen zijn.